OM IDA

Jaha.. Hur beskriver man sig själv som den där coola kaxiga typen man vill vara??

Jag är väldigt bestämd och vet precis vad jag vill. Ska jag sitta i trappen och äta apelsin så blir jag helt hysterisk om pappa sätter mig i min stol vid köksbordet!!!
Men jag är också jättego och delar ofta och gärna ut både pussar, kramar och slängpussar!!

Vad leker jag med då??
Ja, dockor framför allt. Nu när mamma fick en bäbis så fick jag oxå det... Och en dockvagn och en massa andra fina bäbisgrejjer..
Annars så ääälskar jag att vara ute, är det helst hela tiden.
När jag väl är inne så ritar jag gärna, är faktiskt rätt duktig på det *flinar stolt*
Filmer jag gillar varierar stort från dag till dag.. Har både bamse, nalle puh och Nemo perioder *ler*

Jag är sen i början på sommaren dagtorr vilket är jätte skönt för både mig o mamma som slipper byta på mig med =) Räcker ju lixom med brorsan.

Numera så somnar jag i min egen säng, heeelt själv. Eftrer att mamma eller pappa läst saga förståss . Somnar för kvällen gör jag oftast vid 8-9 tiden... Vaknar av mig själv vid 8.

Jag har st. 98/104 i kläder och har st. 24 el. 25 i skor.

Jag äter allt som kallas för mat och lite till.. hehe..  Avokado är bland det bästa jag vet. Välling är ju så klart bra också. MUMS. Att dricka gillar jag bäst o-boy eller mjölk. Jag äter alltid helt själv och är väldigt duktig på det.

Jag är inte speciellt ofta sjuk utan har lyckats mig hålla mig frisk när alla mina kompisar har haft både magsjuka, förkylningar och vattkoppor.. Skönt tycker både jag och mina  föräldrar.. När jag var liten däremot var jag jättemycket sjuk med infektionsastma och en mycket elak hosta så fort jag blev lite förkyld... Nu har den astman övergått till ansträngnings astma... Så fort jag springer så börjar jag hosta.. Inte så kul...

<---TILLBAKS TILL IDAS SIDA